ACSA celebra la seua Assemblea General i presenta les accions de celebració del 25 aniversari

El passat divendres 9 de març l'Agrupació de Comerç i Serveis d'Algemesí (ACSA) va celebrar la seua Assemblea General Ordinària al primer pis de l'edifici del Mercat Municipal. En l'assemblea es van presentar totes les campanyes i activitats realitzades el 2017, es va aprovar l'estat de comptes de l'exercici i es van presentar els projectes per al 2018. A més es va explicar la tasca que realitzarà l'Oficina Tècnica Econòmica d'Algemesí (OTEA) de la mà dels tècnics Mireia Durà i Vicent Baldoví.

L'assemblea va marcar el punt d'inici dels actes de celebració dels 25 anys de l'agrupació. Estan previstes diverses activitats i nous projectes per a celebrar aquest important aniversari que se celebrarà el pròxim 21 de juny al Museu de la Festa. A l'assemblea també es va presentar la nova imatge corporativa que commemorarà els 25 anys de l'agrupació. ACSA és una de les agrupacions pioneres en l'associacionisme comercial local de La Ribera i al llarg dels seus 25 anys ha organitzat gran quantitat de campanyes per a promocionar els comerços i serveis d'Algemesí.

Gemma Carrasco, la presidenta d'ACSA, va posar de manifest en la seua intervenció la importància de l'associacionisme comercial i els avantatges de l'esforç conjunt. Per la seua banda, Palma Egido, la Regidora de Comerç, Indústria i Promoció Econòmica, va destacar la trajectòria de 25 anys d'ACSA i la seua lluita constant pel comerç d'Algemesí. Pere Blanco, Primer Tinent d'Alcalde i Regidor de Cultura i Esports també va dedicar unes paraules a felicitar a ACSA per la seua trajectòria i animar-la a continuar treballant pel comerç local.

En finalitzar l'acte Alfredo Esteve va anunciar la seua propera jubilació, cosa per la qual deixarà de ser el secretari tècnic d'ACSA, càrrec que ha ostentat des de la constitució de l'agrupació i que a partir d'abril recaurà en Josela GinerAlfredo Esteve manifestà en un emotiu parlament que havia estat un plaer treballar per al comerç d'Algemesí i desitjava a ACSA 25 anys més.

A l'acte van assistir entre d'altres, representants dels partits locals, Juan Carlos Ferragud, President d'EMPAL i diversos membres de l’agrupació empresarial, representants de la Caixa Rural d'Algemesí, de FEDALCIS i nombrosos associats d'ACSA.