ACSA defén els interessos dels comerços i les xicotetes empreses davant Natxo Costa, Director General de Comerç i Consum

El passat dilluns 26 de febrer la presidenta i la vicepresidenta d’ACSA, Gemma Carrasco i Mª José Folch, es reuniren amb el Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa, juntament amb les associacions de comerços integrats en FEDALCIS, la Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes, a la qual pertany ACSA. La federació està integrada per les agrupacions de comerços i serveis d’Algemesí, Alginet, Almussafes, Benifaió, Carcaixent, Carlet, Cullera, Sueca i Vilanova de Castelló, i té com a objectius unir esforços, representar els interessos dels comerciants i xicotets empresaris i posar en comú estratègies per al foment del comerç local.

En la reunió, que entra dins de la ronda de contactes amb els màxims responsables de comerç de la Generalitat Valenciana, se li van traslladar al Director General de Comerç els resultats de les darreres campanyes realitzades en els municipis de la Ribera Alta i Baixa, les preocupacions per la situació actual del comerç local i les amenaces que suposen les grans superfícies comercials i la compra online. Per part de la federació es va reclamar unànimement més dotació econòmica per a les associacions per a poder realitzar més campanyes de promoció del comerç a escala local.

Per la seua banda, Natxo Costa va anunciar canvis en les subvencions per al pròxim any i va remarcar la importància de potenciar la cultura de l’associacionisme comercial per tal d’aconseguir millores conjuntes per als comerços dels municipis de La Ribera. També va comunicar als presents la seua postura ferma contra la creació de més centres comercials i l’apertura dels establiments en diumenge.

Des d’ACSA, que és l’associació més veterana de Fedalcis, es continuarà treballant per defensar els interessos del comerç local, fomentar l’associacionisme comercial i promocionar la gran varietat d’oferta comercial que hi ha a Algemesí.