ACSA entrega els 3.500 € en premis del sorteig de Nadal

ACSA entrega els 3.500 € en premis del sorteig de Nadal
 
El dimecres 23 de gener al Centre Polivalentl’Agrupació de Comerç i Serveis d’Algemesí (ACSA) va fer entrega dels 3.500 € que es varen sortejar en la Campanya de Nadal. Els 7 premis de 500 € cadascun van ser repartits entre les guanyadores i guanyador pels comerços on havien fet les seues compres i per la presidenta d’ACSA Gemma Carrasco.
 
Les persones agraciades amb els 500 € podran gastar-los en tots els comerços que han participat en la Campanya de Nadal. Els guanyadors dels premis varen ser Ramona Izquierdo, que havia efectuat les seues compres en Perruqueria i Estètica Natalia & Arantxa;  Amparo Balaguer, que havia comprat en Fruites DesiVicente Fco. García Vaquer, que havia comprat en l’Òptica Adam; Mª Isabel  Martínez, que havia realitzat les seues compres en Retalls Amparo; Encarna Asensi, que havia comprat en Fruites Desi; Amparo Úbeda, que havia comprat en Carmen Roba Infantil i Juvenil i Belén Ahuir que havia realitzat les seues compres en Little Kings Algemesí.
Des d'ACSA es continuarà treballant en la creació i difusió de campanyes comercials per als associats, en la defensa dels interessos del comerç i dels serveis locals, en el foment de l'associacionisme comercial i en la promoció de la gran varietat d'oferta comercial i de serveis que hi ha a Algemesí.