ACSA i Fedalcis es reuneixen amb amb Natxo Costa, Director General de Comerç i Consum

ACSA i Fedalcis es reuneixen amb amb Natxo Costa, Director General de Comerç i Consum
 
El dilluns 14 de gener la Federació d'Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de les Riberes (Fedalcis), agrupació la qual pertany ACSA des de la seua fundació, es va reunir amb el Director General de Comerç i Consum de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa.
La reunió, a la que assistiren la presidenta i la vicepresidenta d'ACSA, Gemma Carrasco i  José Folch, forma part de la ronda de contactes que la federació de comerços de la Ribera Alta i Baixa manté habitualment amb el Director General de Comerç i Consum, i en ella els assistents varen traslladar a Natxo Costa les seues inquietuds, demandes i necessitats del comerç local.
A més, es va manifestar que els comerços locals de la comarca són un motor de l'economia fonamental per al desenvolupament econòmic de les nostres ciutats. I per al seu manteniment és imprescindible el paper de les associacions, de les institucions i per descomptat el compromís de la ciutadania que ha de reivindicar la proximitat, el tracte i la confiança del comerç tradicional respecte a la compra online i els centres comercials.
Natxo Costa va posar de manifest el suport a les agrupacions de comerç insistint en la importància de què els comerços estiguen associats i en què estiguen al dia en les últimes tecnologies per adaptar-se a les noves formes de consum i de dinamització i promoció comercial. Per això va informar que des de la seua direcció general s'ha incrementat el pressupost per ajudar al sector comercial localFedalcis va manifestar el seu suport a Natxo Costa en la seua postura davant el rebuig del projecte de macro centre comercial que vol dur a terme Intu Mediterraneo.