ACSA inicia una nova campanya de conscienciació per al foment del comerç local

ACSA inicia una nova campanya de conscienciació per al foment del comerç local

Amb l’arribada del mes de setembre, arriba també el moment de tornar a escola. Els llibres i el material escolar són una necessitat per als alumnes i una despesa important per a les famílies després de les vacances. ACSA ha iniciat una campanya per a conscienciar als veïns i veïnes de la importància de fer les seues compres en Algemesí en compte de fer-les en grans superfícies comercials, online o a través d’altres entitats que venen llibres directament.
En comprar els llibres i el material escolar en Algemesí, es col·labora en el foment del comerç local. Per una banda, es genera treball al poble directament, amb el manteniment de diversos llocs de treball. Com a conseqüència, es millora l’economia de la nostra localitat, generant fluxos de diners circulars que acaben repercutint en el poble. A més, en comprar en Algemesí es contribueix al foment del consum de proximitat, mantenint actives i obertes les botigues tradicionals que donen un tracte, un assessorament i una professionalitat que no es pot trobar a les grans superfícies ni en la venda a través d’internet.

Des d’ACSA es vol recordar a la ciutadania que comprant en les llibreries i papereries del poble es contribueix a millorar Algemesí, a mantindre viu el seu comerç i fer-lo més competitiu.

Els comerços d’ACSA que participen en esta campanya estan ubicats en diferents zones del poble i són Papereria Llibreria Canaleta, ubicada al Parc Salvador Castell; la Llibreria Samaruc, en el carrer Sant Josep de Calassanç; la Papereria Llibreria La Porta de Xarol, amb dues botigues: una al carrer Albalat i l’altra al carrer Sant Josep de Calassanç; i la Papereria Llibreria Juan B. Juan-Coses Boniques, al carrer Mossén Blanch.
Des d’ACSA es continuarà treballant en la creació i difusió de campanyes comercials per als associats, en la defensa dels interessos del comerç i dels serveis locals, en el foment de l’associacionisme comercial i en la promoció de la gran varietat d’oferta comercial i de serveis que hi ha a Algemesí.