ACSA reparteix 1.150 € en premis en les campanyes d’estiu

L’Agrupació de Comerç i Serveis d’Algemesí (ACSA) va celebrar el dijous 5 de juliol els sortejos de la Nit de Compres i Descomptes i la de Campanya d’Estiu. Un total de 1.150 € es varen repartir entre 8 clients dels comerços d’ACSA. A la Campanya de la Nit de Compres i Descomptes, celebrada el passat 1 de juny, s’han repartit 3 premis de 50 € i les guanyadores han estat Carmen Moya Asensi, Patricia Llopis Corts i Emilia García Hernández.
Per altra banda, en la Campanya d’Estiu, que ha estat als comerços durant mes i mig, s’han entregat 5 premis de 200 € en vals per a gastar en els comerços associats. Els afortunats han sigut Paco Colomer Diego, Mª Teresa García Ferrer, Vicenta Ferrer, Juan Bta. Hurtado i Paola Gimeno.
Els sortejos, que se celebraren a l’edifici del Mercat d’Algemesí, van comptar amb la presència del Primer Tinent d’Alcalde, Pere Blanco; la Regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Palma Egido, la presidenta d’ACSA, Gemma Carrasco, diferents membres de la corporació municipal i nombrosos comerciants. La presidenta va donar l’enhorabona als agraciats i als comerços que havien repartit els premis: Perfumeria Paco Prieto, Maríntima, Safir, El Vestidor de Ester, Carolina Bosch, Rosa Esquer, Cocus, Minnistore, Milar Faus, Juan B Juan-Coses boniques, La Porta de Xarol i Saló de perruqueria Natalia & Arantxa. A més, va agrair la participació dels comerciants en les campanyes i el seu compromís amb el comerç local formant part d’ACSA.
Pere Blanco va agrair la tasca d’ACSA millorant el comerç d’Algemesí i la va felicitar per les campanyes que, com la Nit de Compres i la Campanya d’Estiu, tenen una gran acceptació entre les veïnes i veïns del poble, com es va demostrar amb l’augment de participació d’enguany. A més, va posar de manifest el suport de l’Ajuntament i de tota la corporació municipal a ACSA i va encoratjar a l’agrupació per continuar treballant en la mateixa direcció.
Les campanyes d’estiu d’ACSA formen part de les accions que l’agrupació du a terme durant l’any per a promocionar i potenciar les compres en el comerç d’Algemesí.