ACSA reparteix 4.150 € en premis en el sorteig de Nadal

ACSA reparteix 4.150 € en premis en el sorteig de Nadal
 
El divendres 11 de gener a les 21.00 h en el Teatre Municipal d’Algemesí es va celebrar el tradicional sorteig de Nadal d’ACSA. L’acte es va retransmetre en directe per Berca TV i a través de la pàgina de Facebook d’ACSA.
 
A l’acte va assistir nombrós públic. En començar es va fer entrega dels premis del concurs d’aparadors de Nadal de 2018. El premis varen ser entregats per l’Alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, la Regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, i la Presidenta d’ACSA, Gemma Carrasco.
El jurat, format per professionals qualificats del nostre poble com Amparo Colomer, Toni Galán, Toni Roig i Ximo Tomás, va resoldre els següents guanyadors: el primer premi, dotat amb 300 €, va ser per a Òptica Collado. El segon premi, dotat amb 200 €, per a Pastisseria Monar, i el tercer premi, amb 100 €, va correspondre a la Papereria La Canaleta. El premi especial del públic votat a través de la pàgina de Facebook d’ACSA i dotat amb 50 € va recaure novament en Pastisseria Monar.
Seguidament es va procedir a realitzar el sorteig dels 7 vals de 500 €. La primera guanyadora de la nit va ser Ramona Izquierdo, que havia efectuat les seues compres en Perruqueria i Estètica Natalia & Arantxa. La segona guanyadora va ser Amparo Balaguer, que havia comprat en Fruites Desi. El tercer premi va ser per a Vicente Fco. García, que havia comprat en l’Òptica Adam. El quart premi va ser per a Mª Isabel Martínez, que havia realitzat les seues compres en Retalls Amparo. El cinqué premi va ser per a Encarna Asensi, que havia comprat en Fruites Desi. La sisena guanyadora va ser Amparo Úbeda, que havia comprat en Carmen Roba Infantil i Juvenil. I l’última guanyadora va ser Belén Ahuir que havia comprat en Little Kings Algemesí.
En acabar, es va sortejar entre els assistents un cap de setmana per a 2 persones. La guanyadora va ser Merce Alfonso Carrasco.
Enhorabona a les guanyadores i guanyador i als comerços que han entregat els premis!