ACSA s’integra, a través de Fedalcis, en Unió Gremial i Confecomerç CV

ACSA s’integra, a través de Fedalcis, en Unió Gremial i Confecomerç CV

 

L’Agrupació de Comerç i Serveis d’Algemesí que formava part de la Federació d’Agrupacions Locals de Comerç, Indústria i Serveis de Les Riberes (Fedalcis), s’ha integrat a més en dues confederacions comercials valencianes: Unió Gremial i Confecomerç CV, aquesta última recentment constituïda de la fusió de la “Confederació de Comerciants i Autònoms de la Comunitat Valenciana” (Covaco) i la “Confederació d’Empresaris del Comerç i Serveis de la Comunitat Valenciana” (Cecoval).
 
La nova integració a estes confederacions possibilitarà que ACSA tinga més pes en l’àmbit autonòmic i afavorirà i farà més competitiu i fort el nostre comerç. A banda, ACSA podrà participar en els congressos, fires comercials, cursos i campanyes d’animació comercial que organitzen estes patronals, a banda de gaudir dels convenis que tinguen amb altres entitats.
 
Així ACSA fa un pas més en l’objectiu de constituir-se com una associació forta, que defensa els interessos dels seus associats i que vetlla per la promoció del comerç i serveis d’Algemesí.