Algemesí ho té tot i per a Sant Jordi més, fins i tot descomptes!

CAMPANYA SANT JORDI

 Algemesí ho té tot i per a Sant Jordi més, fins i tot descomptes!

 

El proper dia 23 d’abril celebrarem Sant Jordi d’una forma molt especial al nostre comerç, des de l’agrupació Acsa farem una campanya conjunta entre totes les nostres llibreries i floristeríes, comprant un llibre s’obtindrà un descompte del 10% comprant una flor.

Es el segon any consecutiu que fem esta campanya i esperem obtindre un resultat tan satisfactori com el de l’any passat; la resposta dels nostres clients fou molt satisfactoria i crearem un vincle entre dos tipus de comerços complementaris, en una festivitat que ho permet.

Comprar al teu poble ajuda a la sostenibilitat de l’economía local, els propietaris dels comerços son els nostres veïns, els nostres familiars o fins i tot els nostres amics, la compra a la mateixa localitat es més ecològica, no utilitzem transport, ni requereix de missatgeria i embalatges, al poble consumim un producte de qualitat amb més durabilitat.

Totes les campanyes organitzades per ACSA están dirigides a la consolidació del comerç i serveis locals, anem seguir sent el cor i la llum del poble!