Campanya d’estiu

Campanya d’estiu.

Paral·lela a la Ruta de l’Esmorzar inaugurem la Campanya d’estiu, es una campanya que naix fruit de voler incentivar les compres abans d’anar-se’n de vacances amb un sorteig com a traca final.

Desprès de 19 edicions està molt consolidada com activitat i a més a més, el dia del Sorteig sembla ser l’inici de l’estiu en Algemesí.

Els nostres associats son molt participatius, si tirem la vista enrere podem valorar, tan sols este any les activitats que hem dut a terme:

  • Gener: Cloenda de la Campanya de Nadal
  • Febrer: Outlet
  • Abril: Passarel·la Algemesí i Campanya del llibre i la flor per Sant Jordi
  • Maig: Ruta de la Tapa, Campanyes d’Hàbits Saludables (Salut bucodental i Salut i Nutrició) i Campanya d’estiu.
  • Juny: Campanya d’estiu i Ruta de l’esmorzar.
En cap altra població del voltant es fan tantes activitats, som referent d’altres pobles, tant a nivell d’associació com pel treball conjunt amb l’Ajuntament i això es fruit de que en cada activitat, pròpia o municipal, els nostres associats participen, s’impliquen i aporten idees per millorar-la.

Este any hem fet dos cursos propis: Gestió de l’estrès i Instagram, i dos més de la Cambra de Comerç: Instagram creatiu i Protecció de dades, amb una assistència superior a la que havíem previst, tenim un comerç i uns serveis amb una gran vocació de millorar, de formar-se i de participar en totes les activitats. Algemesí Ho Té tot, fins i tot un comerç viu i amb ganes de millorar; què més podem demanar?