Campanya d’Hàbits Saludables

Campanya d’Hàbits Saludables

Durant el mes de maig iniciem les Campanyes d’Hàbits Saludables, concretament tindrem xarrades sobre la Nutrició i la Salut Bucodental.
Des de ACSA hem iniciat Campanyes Socials que mostren el nostre compromís amb els associats i la població, que es el client final dels nostres comerços i serveis locals.

El ponent de la Campanya de Salut Bucodental es

  • D. César Valdivieso Vernetta, Director de la Clínica VITALDENT en Algemesí des de fa 12 anys, amb un total de 10.000 pacients i una llarga trajectòria al nostre poble, impartirà la xarrada el dia 8 de Maig.
Les ponents de la Campanya d’Hàbits saludables alimentaris son:

  • Dª. Montse Pèrez Pino, Farmacèutica titular de la FARMÀCIA PEREZ i Nutricionista Directora de Dietas a tu Medida, impartirà una xarrada sobre l’Alimentació i el Càncer el dia 20 de Maig.
  • Dª. Raquel Borràs Garcia, Llicenciada en Dret, Grau en Naturopatia i Màster en Nutrició i Trastorns Alimentaris, @raquelborascoach, impartirà una xarrada sobre Tupper Saludables el dia 24 de Maig.
Les xarrades es celebraran al Saló del Casino a les 19:30 de la vesprada i seguirem publicitant-les per xarxes socials, ràdio i cartelleria.

Des d’ACSA volem donar visibilitat a diversos serveis dels que disposem al nostre poble, apropar-los a la ciutadania i mostrar aspectes de Nutrició i Salut Bucodental, en este cas, molt interesants.