Celebració Assemblea Acsa

Celebració Assemblea Acsa

 El passat 5 d’Abril es va celebrar al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Algemesí l’Assemblea General Ordinària d’ACSA, en ella es repassaren totes les activitats dutes a terme durant l’any 2.018, tant les que desenvolupa ACSA unilateralment, Campanyes d’Estiu i de Nadal, Divendres Negre i Nit de Compres i Descomptes, com les que ho fem colze amb colze amb l’Ajuntament, Outlet, Mostra i Passarel·la.

 
Cal destacar l’increment de les campanyes especifiques per a sectors concrets com floristeries, llibreries, papereries i cafeteries amb un resultat molt satisfactori per als associats participants.
Al mateix acte es presentaren les diverses Campanyes d’Hàbits Saludables que encetem enguany, on estan incloses les campanyes de Nutrició, Salut Bucodental i Salut Visual.
Els cursos de formació son imprescindibles per a tindre al dia als nostres associats i la seua formació en temes tant imprescindibles com la protecció de dades, la innovació en marketing digital i xarxes socials, ACSA va oferir als associats un curs d’Estratègia de venda i comunicació i un altre d’Atenció al Client i Venda Persuasiva.
 
Abans de Nadal el Comissari en cap de la Policia Local d’Algemesí va oferir una xarrada per a la seguretat al comerç en general on ens detallaren mesures de seguretat a tenir en compte per a les dies de Nadal on es registra major afluència de clients als comerços dels associats.
Del treball que desenvolupa ACSA juntament amb Palma Egido la Regidoria de Comerç, Indústria i Promoció Econòmica, cal destacar l’Oficina Tècnica i Econòmica d’Algemesí, per la dinamització econòmica del nostre poble i la posada en marxa recentment del Portal Web.
Treballar junt amb la Regidoria suposa per a nosaltres aconseguir objectius que d’un altra forma no s’aconseguirien o no ho farien com el comerç ho demanda, no els traslladen demandes en abstracte si no que prèviament hem treballat per tenir opcions i solucions a temes que des dels associats ens fan aplegar.
 
A l’Assemblea també s’aprovà la modificació dels Estatuts per adaptar-los al que es demanda des del Consell de la Dona, incloent com a finalitat la igualtat entre homes i dones i la lluita com la discriminació per raó de sexe
Finalment es va explicar la nova formació de la Junta Directiva i del personal administratiu, tancàrem l’Assemblea amb un vi d’honor per poder gaudir d’esplai entre els associats i els convidats a l’acte.