EL PAPER D’ACSA DAVANT DEL NOU CONSISTORI

EL PAPER D’ACSA DAVANT DEL NOU CONSISTORI

Abans de les Eleccions Locals, ACSA es va reunir amb la gran majoria de partits polítics i els vàrem traslladar una sèrie de demandes davant de la nova legislatura.

El comerç local es un bé comú que tenim que mantenir i aconseguir-ho dependrà de les mesures que pugam prendre.

Les demandes que els traslladàrem foren:

· La realització d’un projecte per aconseguir la implantació d’un Centre Comercial Urbà, que ens permetrà accedir a subvencions i ajudes que revitalitzen el xicotet comerç i els serveis .
· Creació d’una línia d’ajuda a la modernització de l’espai físic de venda, modernitzar les tendes es fonamental per a ser més atractius.
· Seguir apostant des de la Regidoria i l’ADL per la formació, per als comerços i per als serveis.
· Augment de la dotació econòmica a la Promoció Econòmica Local i continuïtat en la línia de col·laboració amb ACSA per aglutinar sectors i optimitzar recursos.
· Recolzament de les Campanyes Socials implantades este any i que esperem ampliar al següent (Hàbits saludables visuals, bucodentals, sol Pèlvic i en nutrició).
· Creació de Campanyes específiques per al Mercat Municipal i la creació d’un servei conjunt de repartiment a domicili.
· Suport en la implantació de les Campanyes de Conscienciació Comercial que tenim previst dur a terme a la tardor als instituts locals.
· Conscienciació de consum responsable, deixant patent que el consum local es molt més ecològic, regalant bosses reutilitzables, com fins ara hem estat fent.
· Per últim, demanàrem la rebaixa de la taxa de fem dels comerços, donat que paguem tant com un domicili, i el fraccionament gratuït de l’IBI.

La resposta dels partits va ser favorable en tots els casos i alguna de les demandes ja les tenim en marxa, com es el Centre Comercial Urbà i el fraccionament gratuït dels impostos (per a l’any que ve).

Seguirem treballant colze a colze amb la Regidoria per aconseguir millores al comerços i serveis del nostre poble.