Gabidem Consultoría Empresarial

hace 2 años · Actualizado hace 2 años

Nuestros Datos

Dirección: Carrer Valencia, 45 ENTRE. - 46680 Algemesí (Valencia)

Teléfono: 96 248 01 21

Email: info@gabidem.com

Página Web: www.gabidem.com


Som un equip de persones amb formació acadèmica i solvència professional demostrada. Posseïm una alta motivació, autoexigència i una clara vocació facilitadora de servicis per als empresaris i empresàries del nostre entorn. La creació de la nostra empresa es remunta a 1990 i des de llavors venim actuant amb serietat, entusiasme i molt rigor. El nostre esperit de treball se sustenta en valors com l'honestedat i l'ètica visibles en tot el nostre que fer diari. Pretenem continuar sent un referent de qualitat en els nostres camps d'activitat i continuar donant el millor de nosaltres mateixos.

Des de la nostra SECCIÓ D'ASSESSORIA oferim orientació i solucions en matèria fiscal i d'impostos, temes laborals, comptabilitat, gestió amb ens públics i registres oficials. D'altra banda en la nostra SECCIÓ DE CONSULTORIA I FORMACIÓ realitzem estudis econòmics de l'activitat buscant sempre millorar la gestió i augmentar la rendibilitat del negoci, diagnostiquem la situació.

Asesoría Fiscal, Laboral y Formación.


Enlaces Rápidos


Galería de Imágenes


Localízanos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT