L’agrupació de comerç i serveis d’Algemesí ACSA, és un col·lectiu d'empresaris del comerç que es van unir en 1993.

Té per finalitat potenciar i millorar el comerç i els serveis a la localitat d’Algemesí, a més d’obtindre els majors beneficis que, de forma individual són més difícils d’assolir.

Realitzem campanyes, concursos, promocions, etc. de cara als associats, així com també de motivació per impulsar el comerç local i les seues vendes.Oferim als nostres associats cursos de formació contínua específica per al comerç, així com els assessorem en gestions relacionades amb el propi comerç i amb subvencions que els ajuden a millorar el seu negoci dia a dia.Des de l'Associació amb la marca “Algemesí ho té tot” es pretén potenciar la ciutat com un centre comercial obert, que proporcione dinamisme a la vida diària del nostre poble.

Junta Directiva


Presidència

Angels Sierra Frasquet

Vicepresidència

Gemma Moreno Pastor

Secretaria

Isabel Piedra Carbonell

Tresoreria

Mª Amparo Vendrell Tarazona

Vocal

Carolina Bosch Gomez

Vocal

Amparo Lluch Ferrís

Vocal

Olga Cubells Martinez

Vocal

Amparo Galán


Contacta'nsEnvia'ns un missatge


    He llegit i estic d'acord amb la política, clic ací.


    ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT