Campanya de prova per a la descàrrega del Codi QR

04/08/2022

campaña de prueba para la descarga del codigo qr acsa

En ACSA, sempre estem pensant com agilitar tràmits i que una tasca siga el més lleugera possible, posats en tema, decidim eliminar els papers de les campanyes, perquè érem conscients que estar emplenant paperetes repetint dades era tota una odissea, i decidim crear una aplicació per a eliminar aquestes paperetes.

I a partir d'ara en les nostres campanyes substituïm les paperetes, per un sistema molt més pràctic i ecològic, només hem de descarregar-nos un codi QR (sinó ho tens encara descarrega-ho prement ací: DESCARREGAR CODI QR), que prèviament hem emplenat amb les nostres dades, i en cada compra que aquest adherida a una campanya, només haurem d'ensenyar el nostre codi QR, perquè siga escanejat pel comerç.

Per tant hem realitzat una campanya de prova per a incentivar la descàrrega d'aquest codi QR i tot aquell que participava, entrava en un sorteig.

Sènia Informàtica, ha repartit tots els premis d'aquesta campanya, sortejant tots els regals davant la gent que s'havia descarregat el codi QR.

Els premiats són:

 • M. Teresa Martínez Casasus (MP4 amb bluetooth)
 • Clara Ramírez Gutiérrez (Power Bank)
 • Rosa Luz (llum d'emergència per al cotxe)
 • M. Pilar Traver Valls (una cafetera AEG)
 • Albert Carrasco Cubells (Auriculars Energy Sistem)
 • Clara Ramírez Gutiérrez (Altaveu BT)
 • Amparo Domingo (Auriculars BT Xiaomi)
 • Angeles Gómez (Telèfon DECT)
 • Gemma Carrasco (Val de 10€)

Enhorabona a tots els premiats.

  1 Comenta nuestro contenido

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT