Campanya RevisCOLEm! 2023

9 mesos ago · Updated 9 mesos ago

La Campanya RevisCOLEm ens marca l’inici del curs a Algemesí.

Des d’ACSA fomentem les compres als establiments locals amb una campanya que ens premia per cada compra que fem per a l’inici de curs.

En tots els establiments on estiga la cartelleria podràs obtenir participacions per al sorteig de 4 vals de 50 € cadascun.

Recorda que per a participar és indispensable tindre el codi QR, als establiments voràs l’enllaç per a omplir-lo i poder-te’l descarregar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT