Ruta de l’Esmorzar 2024

2 setmanes ago

NoticiaWebDestaca

VI Ruta de l’Esmorzar!

Durant el mes de Juny, l’Associació de Comerç i Serveis d’Algemesí, ACSA, promou l’hostaleria i la restauració local.

En Algemesí disposem d’una gran varietat de bars, cafeteries i restaurants que tots els matins ens ofereixen uns esmorzars amb una qualitat i varietat, excel·lent.

En cada esmorzar els hostalers associats, t’oferiran una butlleta per a entrar al Sorteig de 4 premis, per a 2 persones cadascun que sortejarem setmanalment. Aprofita el bon temps i la Ruta de l’Esmorzar per anar a gaudir als nostres bars i restaurants.

noticiaweb

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT