Campanya de Nadal 2023

6 mesos ago · Updated 6 mesos ago

campaña navidad 2023

La Campanya de Nadal s’inicia passat el Divendres Negre i sorteja entre totes les compres realitzades als establiments participants dos mil euros en premis.

Fins al 7 de gener, presenta el teu codi QR en cada compra i obtindràs les teues participacions de forma ràpida i senzilla.

Si encara no tens el teu QR te’l podràs descarregar en qualsevol establiment. Fins al 7 de gener, compra i guanya en Algemesí!

navidad 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT