Campanya de Pasqua 2023

26/04/2023

Un any més celebrem la campanya de pasqua amb l'entrada de la primavera, aquesta vegada de l'1 al 16 d'abril sortejant 4 premis de 50 € en vals de compra, per a utilitzar en tots els comerços associats a ACSA i a més també, sortejarem 4 lots de dolços de pasqua.

Recorda el que has de fer per a participar

Has d'ensenyar el teu codi QR (sinó el tens només hauràs de donar les teues dades una sola vegada) en els establiments perquè s'activen les teues participacions, a més compres en el comerç local més oportunitats, participa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT