Assemblea Ordinària ACSA 2023

20/04/2023

El 30 de març es va celebrar l’Assemblea Ordinària d’ACSA, en ella es va fer un repàs, com és habitual a les diferents activitats que l’Agrupació realitza al llarg de l’any, també es detallaren diferents accions que altres entitats desenvolupen per a donar suport al xicotet comerç i serveis d’Algemesí. 

Associacions com l’Eixam, entitats com Caixa Rural o l’IES Bernat Guinovart regalen vals o Targetes de Compra per a gastar als establiments locals, eixos actes són un xicotet impuls que sempre ajuda. 

També es va explicar a l’Assemblea la novetat aportada des d’ACSA a l’Ajuntament, la implantació de carregadors elèctrics a la porta dels comerços locals, cal destacar que amb aquesta nova iniciativa, l’establiment obtindrà una nova localització al mapa i a més a més, li pot donar ús als kilowatts contractats per i que no sempre es gasten.

L'Agrupació és una gran representació dels establiments locals, ja en són més de dues-centes els associats, aquesta xifra tan alta és fruit d’estar a peu de carrer, treballant, impulsant noves activitats i campanyes destinades a millorar el consum en Algemesí.  

Per últim, destacar que aquest any ACSA celebrarà el seu trenta aniversari, són molt poques les associacions en tota la Comunitat Valenciana que porten tant de temps i de seguit, al davant del comerç d’un poble. 

Serà al mes de juny quan l’Agrupació celebrarà com cal, el seu aniversari. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT