Filles de Carmen Esteve

hijas de carmen esteve

07/06/2022

Les nostres Dades

Direcció: Carrer Molinet, 26 - 46680 Algemesí (Valencia)

Telèfon: 96 242 12 05

Email: info@carmenesteve.es

Pàgina Web: www.carmenesteve.es


Fruit del gust per l'artesania i la tradició valenciana, Carmen Esteve i les seues filles van fundar esta empresa a Algemesí l'any 49, quan les indumentaristas es podien comptar amb els dits d'una mà. L'empresa va ser creixent i necessitant una nova ubicació i per a això es va restaurar i va condicionar el molí arrosser seu del taller on l'entorn es fon amb l'activitat que es realitza.

Les manteletes de Filles de Carmen Esteve són un segell de prestigi on s'unix la tradició, la qualitat i la bellesa. En este taller es poden trobar manteletes de tots els estils, inspirades en dibuixos antics fruit d'un laboriós treball d'investigació, així com creacions exclusives. Manteletes de cadeneta i de realç, fetes a mà sobre bases de nipy, gases, seda natural i tuls de fil, materials nobles exalçats amb diminuts lluentons i fils de metall. Creacions exquisides en les quals s'arriba a emprar tot un mes de treball, enamores que són l'orgull de la firma.
No cal oblidar-se de les sinagües, part important de l'aixovar tradicional, on trobem autentiques meravelles realitzades amb randes antigues, igual que els terns i mantellines. Però inclús sent una empresa eminentment artesanal, té un sector on amb l'ajuda de la tecnologia s'aconseguix bellesa i qualitat a uns preus mes assequibles.
Este taller ha fets les manteletes de nombroses falleres majors de València, tant infantils com majors, i ha col•laborat diversos anys amb la Junta Central Fallera.

Indumenteria Fallera.


Enllaços Ràpids


Galeria d'Imatges


Localitza'ns

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT