25 d'octubre dia del comerç local

02/11/2022

dia del comercio local algemesi 2022

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Algemesí, coincidint amb el dia del Comerç Local, es van entregar els premis destinats al comerç més sostenible, innovador i pròxim. Consistents en un guardó commemoratiu i una Targeta Activa de 500 € per a utilitzar en els comerços locals adherits a la targeta activa.

Els tres guanyadors són comerços associats a ACSA

La iniciativa d'aquests premis és fer costat al xicotet comerç de proximitat dirigits per autònoms i xicotetes empreses. Cal assenyalar que no es tracta només d'un premi anual, sinó també de fer entendre als ciutadans la importància de realitzar les compres locals i de proximitat a la ciutat d'Algemesí, que destaca per la seua gran diversitat comercial.

Els premis consistien en:

  • Comerç Sostenible.
  • Comerç Pròxim.
  • Comerç Innovador.

Com a comerç sostenible ha sigut premiat El Rebost, Mercat sense envasos, pel seu compromís amb el medi ambient i reduint al màxim envasos i plàstics que només porten a un contaminació segura.

Com a comerç de Proximitat ha sigut premiat Òptica Beti, pel seu acostament al ciutadà i facilitat de compra, accessibilitat i singularitat.

Com a comerç Innovador ha sigut premiat L'Horta de Amy, per l'elaboració de rebosteria vegana i personalitzada, una iniciativa molt desenvolupada amb comandes en línia i repartiment a domicili.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT