25 d'octubre dia del comerç local

dia del comercio local algemesi 2022

02/11/2022

La regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Algemesí, coincidint amb el dia del Comerç Local, es van entregar els premis destinats al comerç més sostenible, innovador i pròxim. Consistents en un guardó commemoratiu i una Targeta Activa de 500 € per a utilitzar en els comerços locals adherits a la targeta activa.

Els tres guanyadors són comerços associats a ACSA

La iniciativa d'aquests premis és fer costat al xicotet comerç de proximitat dirigits per autònoms i xicotetes empreses. Cal assenyalar que no es tracta només d'un premi anual, sinó també de fer entendre als ciutadans la importància de realitzar les compres locals i de proximitat a la ciutat d'Algemesí, que destaca per la seua gran diversitat comercial.

Els premis consistien en:

  • Comerç Sostenible.
  • Comerç Pròxim.
  • Comerç Innovador.

Com a comerç sostenible ha sigut premiat El Rebost, Mercat sense envasos, pel seu compromís amb el medi ambient i reduint al màxim envasos i plàstics que només porten a un contaminació segura.

Com a comerç de Proximitat ha sigut premiat Òptica Beti, pel seu acostament al ciutadà i facilitat de compra, accessibilitat i singularitat.

Com a comerç Innovador ha sigut premiat L'Horta de Amy, per l'elaboració de rebosteria vegana i personalitzada, una iniciativa molt desenvolupada amb comandes en línia i repartiment a domicili.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT