Bases Campanya de Nadal 2022

12/01/2023

campaña de navidad algemesi 2022
  1. · Les participacions es poden donar des de l’inici de la campanya fins al dia del sorteig a les 13:00 hores.
  2. · Són vàlides les participacions enregistrades a l’aplicació del QR.
  3. · Cada participant té dret a un sol premi.
  4. · A cada premiat/da se li cridarà un màxim de tres vegades, cinc timbrades cada vegada, si no contesta perdrà el dret al premi i el sortejarem de nou.
  5.  · Els premis consistiran en vals de compra per a gastar-los en qualsevol dels establiments participants en la Campanya de Nadal.
  6. · Els vals de compra no es poden canviar per diners en efectiu, són al portador i la responsabilitat de la seua custòdia recau en el premiat/da des del moment de la seua entrega.
  7. · La caducitat dels vals de compra és el 31 de març del 2023.
  8. · Cada premi es pot gastar en una o vàries compres.
  9. · Els premis s’entregaran passat el sorteig, en la data que s’avise a tots els premiats/des, els poden arreplegar ells/elles o la persona que designen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT