IV Concurs La Balconada 2023

1 any ago

Un any més ACSA col·labora amb la iniciativa de l’eixam, donant suport a la reivindicació feminista i denunciant la violència masclista i desigualtat de gènere.

Resum de les bases del IV concurs La Balconada 2023

L’eixam dona 5 premis de 50 € amb vals de compra per a les 5 millors balconades. Amb els vals podràs comprar als comerços locals associats a ACSA.

Com participar a La Balconada 2023

Penja un davantal o mantó al balcó/finestra, reivindicant i denunciant les desigualtats de gènere.

També tens l’opció de participar penjant el devantal de l’eixam que pots comprar per 10 € als següents comerços:

  • Naturpes, Carrer Santa Teresa, 24
  • Samaruc, Carrer Sant Josep de Calassanç, 11

Envia’ns un mail per informar-nos de:

  • La dirección de la teua balconada.
  • El teu nom i cognoms.
  • El teu telèfon.
  • Fotos del teu balcó/finestra.

Tot a la direcció: eixamalgemesi@gmail.com

Tens del 13 de Febrer al 8 de Març, per inscriure’t i mostrar el teu davantal o mantó. Totes les bases a la nostra página de l’eixam de Facebook i Instagram, el 8 de Març informarem dels balcons premiats a les nostres xarxes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT