L'agrupació de comerç i serveis d'Algemesí ACSA i Novaluz

02/02/2023

ACSA apuesta por la energia limpia

Des d'uns mesos ACSA col·labora amb l'empresa energètica i de serveis de representació Novaluz per a apostar per una energia sostenible, per a apostar pel canvi.

D'aquesta manera, ACSA aferma el seu compromís pel futur del planeta i el creixement sostenible dels seus associats. Una llum més barata per a les empreses i més responsable envers el medi ambient.

junts en l'aposta per l'energia neta

En aquest sentit, Novaluz ha posat a la disposició de tots els seus clients un segell de certificat energètic que acredita el seu suport per les energies renovables en les seues respectives empreses.

Una credencial que servisca no sols per a mostrar als seus clients que la seua aposta amb les energies renovables és clara, sinó que també pot animar a altres companyies a implementar l'energia verda en els seus respectius negocis. A més d'altres beneficis com són:

  1. Una important millora de la imatge empresarial: mostrant la cara més amable del negoci, respectuós envers el medi ambient.
  2. Sumar un nou avantatge competitiu: sempre és convenient diferenciar-se d'altres empreses del sector. Més encara quan una d'aquestes diferències és el compromís mediambiental i social d'una marca. Comptar amb una visió i una connexió amb l'entorn genera un impacte positiu en les pymes.
  3. Genera benestar en l'equip: poques coses satisfan més a un equip que saber que l'empresa per a la qual treballen pensa i es preocupa per ells, així com en l'entorn que els envolta.
  4. Augmenta la capacitat d'atraure i retindre talent: aquesta responsabilitat i consciència social s'acreix encara més entre la generació millennial, atés que són el segment de població més afí a aquesta mena de valors.

D'aquesta manera, gràcies a aquest segell les empreses poden sumar un nou avantatge de marca que beneficie a la seua imatge de marca, tant de cara als seus clients com al seu propi equip intern, sumant un nou avantatge competitiu: el suport al medi ambient i la societat de la qual tots formem part.

  • Un suport que ara és més necessari que mai.

Què són les energies verdes?

Les energies verdes es caracteritzen per ser netes, inesgotables i econòmiques. Unes fonts d'energia que generen un impacte mínim al medi ambient durant el seu procés de sostracció. Dins d'aquestes, trobem l'energia eòlica, solar, hidràulica, etc.

Gràcies a l'aposta per aquest tipus de fonts energètica, en l'Acord Climàtic de París es va estimar que de cara a l'any 2050 podrien reduir-se les emissions contaminants entre un 80% i un 95% (en comparació amb 1990). Apostar per les energies 100% verdes és més necessari ara que mai; i iniciatives d'aquest tipus sempre són benvingudes perquè cada vegada més empreses s'animen a lluitar pel canvi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT