Sènia Informatica

08/06/2022

Les nostres Dades

Direcció: Carrer Lluis Vives, 26 - 46680 Algemesí (Valencia)

Telèfon: 96 248 11 26

Email: jordi@senianet.com

Pàgina Web: www.senianet.com


A Sénia ens dediquem des de 1992 al món de la informàtica. Disposem d'una cartera important de clients, tant empreses com professionals, així com particulars. Des del principi hem establit com a forma de treball l'atenció personalitzada lligada als millors preus.

Este format ens ha convertit en líders del sector a nivell local i ens ha situat a primer nivell en la comarca. La incursió en la WEB ens ha proporcionat clients a nivell nacional, molts dels quals s'han convertit en habituals. Organismes públics i organitzacions de distint tipus completen la llista de clients de Sénia.

Informàtica.


Enllaços Ràpids


Galeria d'Imatges


Localitza'ns

    1 Comenta nuestro contenido

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT