Presentació de la nova ferramenta per a les Campanyes Comercials d’ACSA

2 anys ago · Updated 2 anys ago

El dimarts, 13 de setembre, ACSA va presentar al Saló de Plens de l’Ajuntament la nova App.

Una ferramenta per a les campanyes d’ACSA

Esta nova ferramenta permet deixar d’utilitzar paper i donar participacions als clients d’una manera ràpida.

Els clients tenen que descarregar-se el seu codi QR, amb ell poden participar en cadascuna de les Campanyes de dinamització d’una forma ràpida i senzilla.

Per als més joves el codi QR és familiar però per als més majors, o les persones que no disposen d’un telèfon adequat, els imprimirem el seu codi, de manera que el poden mostrar cada vegada que compren als establiments associats. Angels Sierra, com a presidenta d’ACSA va fer una xicoteta explicació dels motius d’utilitzar esta nova ferramenta, des del punt de vista del botiguer, Jordi Ferrís, de Sénia informàtica, creador de l’App, ens explicà com es va crear i com s’utilitza i Palma Agulló, Regidora de Promoció Econòmica i Comerç, tancà la presentació agraint a l’Agrupació la tasca que desenvolupem pel comerç i serveis locals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT