Sorteig de la Campanya de Nadal 2022/23

1 any ago · Updated 1 any ago

El proper divendres 13 de Gener ACSA celebrarà a les 20:00 hores en el Casino Municipal, el que creguem és l'acte més representatiu de l'Agrupació, el Sorteig de la Campanya de Nadal.

En esta ocasió es sortejaran:

3 premis de 100 €

3 premis de 200 €

2 premis de 300

1 premi de 500 €

Aquesta és la primera Campanya de Nadal en la que els establiments han utilitzat la nova APP que necessita dels codis QR dels clients per a participar.

Encara hi han establiments que l'utilitzen poc però en general, el número de participacions són molt més altes que en altres ocasions.

Retransmissió en diferit per SUCRO TV, dilluns 16 de gener a les 16:00 hores, a les 19:00 hores i a les 22:00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT