V Ruta de la Tapa Maig 2022

2 anys ago · Updated 2 anys ago

v ruta de la tapa algemesi 2022

Després de dos anys de pandèmia, hem pogut tornar a viure la ruta de la tapa, per tant estem davant la cinquena edició de la ruta de la tapa, on uns 20 establiments locals ens oferiran les seues tapes elaborades a un preu popular de tan sols 1,50 €.

Durant quant temps podem realitzar la ruta de la tapa?

Igual que en edicions anteriors, podrem degustar un gran surtit de tapes tots els dijous del mes de maig, concretament els dies: 5, 12, 19 i 26 de maig.

Has de tindre en compte que l'hora punta dels establiments és a les 20.00 hores, per tant si tens sort de tindre la vesprada lliure, si comences la ruta a les 18.00 hores, podràs estar amb molt més espai i per tant evitaren les multituds.

Novetats en la ruta de la tapa 2022

En aquesta cinquena edició, els establiments participants repartiran entre els seus clients i clientes rasca i gana on s'amagaran tapes gratis que es podran consumir en l'establiment on ha tocat el butlletí; Targetes Activa amb valor de 40 euros que es podran utilitzar en els més de 200 establiments adherits; una botella de vi de Marqués de Riscal i un lot de marxandatge que inclou llibreta i bossa de cotó de laTerreta.

Concurs adherit a la ruta de la tapa

Igual que en les altres edicions, també podràs votar per les tres millors tapes, aixi que esperem la teua participació. La regidora que encapçala la iniciativa, Palma Egido, ha declarat en la presentació de la ruta que tornar a realitzar aquesta activitat després dels dos durs últims anys és una bona oportunitat per a demostrar el nostre suport a l'hostaleria i tornar a posar en rellevància la gastronomia de la nostra localitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT