Valoració molt positiva de les Campanyes d’Hàbits Saludables

2 anys ago · Updated 2 anys ago

habitos saludables

Durant el mes de Juny hem tingut dos xarrades d’Hàbits Saludables, una ha estat a càrrec d’Amparo Galán, interiorista, i l’altra a càrrec de Raquel Puchades, fisioterapeuta.

Estes xarrades han estat orientades a l’Interiorisme Regeneratiu i al Sol Pelvià, tot allò que passa per ahí baix!, els títols en sí ja eren lo suficientment atractius per a convidar-nos a assistir però una vegada allí, han sigut millor del que pensàvem.

Tant Raquel com Amparo, són professionals amb una llarga trajectòria i especialització, el que fa que coneguen el tema i ens ho expliquen amb detall i estima, fent-nos arribar un impacte molt positiu.

Quan estimes el que fas, es nota, aplegues a transmetre amb molta més intensitat la teua professió.

Des d’ACSA, tan sols volem agrair-los la tasca que han tingut que fer per poder preparar una xarrada amena, didàctica i entretinguda, que ha encantat als assistents i que de segur, repetirem.

Anunciar, anticipadament, que Òptica Montrull i Farmàcia Tarazona tenen programades per a octubre, dos xarrades tan interessants com les que hem tingut a juny.

Per sort en Algemesí tenim professionals que ens fan arribar els seus coneixements per millorar el nostre dia a dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT