ACSA aposta pels Hàbits Saludables!

14/10/2022

apostamos por los habitos saludables

Una vegada més ACSA impulsa les Xarrades d’Hàbits Saludables, des de l’Agrupació veiem fonamental fer arribar als nostres veïns tot allò que els puga beneficiar a la seua salut física o psíquica. 

La primera xarrada d’octubre ha vingut de la mà de M. Teresa Montrull, del Centre Optomètric Montrull, el passat dia 7 d’octubre al voltant de “La visión, sistema motor y audición en el aprendizaje.”

Va ser una xarrada molt didáctica, práctica, amena i molt interessant.

M. Teresa Montrull és diplomada en Óptica i Optometria, també és Máster en Atención Visual Sanitaria Visual Avanzada. El Centre Optomètric Montrull està especialitzat en el tractament de problemes visuals a través de la teràpia visual, integració de reflexes primaris i reeducació auditiva en totes les edats. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT