ACSA aposta pels Hàbits Saludables!

apostamos por los habitos saludables

14/10/2022

Una vegada més ACSA impulsa les Xarrades d’Hàbits Saludables, des de l’Agrupació veiem fonamental fer arribar als nostres veïns tot allò que els puga beneficiar a la seua salut física o psíquica. 

La primera xarrada d’octubre ha vingut de la mà de M. Teresa Montrull, del Centre Optomètric Montrull, el passat dia 7 d’octubre al voltant de “La visión, sistema motor y audición en el aprendizaje.”

Va ser una xarrada molt didáctica, práctica, amena i molt interessant.

M. Teresa Montrull és diplomada en Óptica i Optometria, també és Máster en Atención Visual Sanitaria Visual Avanzada. El Centre Optomètric Montrull està especialitzat en el tractament de problemes visuals a través de la teràpia visual, integració de reflexes primaris i reeducació auditiva en totes les edats. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT