Cursos formatius en ACSA!

14/10/2022

cursos formativos para socios de acsa

Estar darrere d’un aparador inclou diverses tasques, comprar producte atractiu i a bon preu, assessorar als clients del seu us o dels seus beneficis i hi ha un altra vesant que des d’ACSA ens ocupem, la formació. 

Juntament amb l’Ajuntament, des de la Cambra de Comerç o finançats íntegrament per l’Agrupació, els associats d’ACSA tenen al llarg de l’any cursos formatius en diversos aspectes, tots destinats a millorar els seus negocis. 

El proper curs, l’impartirà la nostra company de Mar de Marketing, al voltant de les xarxes socials, ve destinat a ajudar a crear el calendari editorial per als pròxims mesos.  Tindre una xarxa de comerços i serveis formats, ens beneficia a tots. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ENS IMPORTA LA SEUA PRIVACITAT: Nosaltres i els nostres socis emmagatzemem i accedim a informació en un dispositiu (com a cookies) i processem dades personals (com a identificadors únics i altres dades del dispositiu) per a anuncis i contingut personalitzat, mesurament anuncis i contingut, coneixement de audiència i desenvolupament de productes. Amb el seu consentiment, nosaltres i els nostres socis podem usar dades precises de geolocalització i identificació a través de escaneig del dispositiu. Pot canviar la seua elecció en qualsevol moment en el nostre centre de privacitat. POLÍTICA DE PRIVACITAT